avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua ! Am un unchi care are in proprietate un imobil obtinut pri ctr. de vanzare cumparare impreuna cu sotia lui,la data achizitionarii imobilului erau casatoriti legal . Au vut un singur copil,o fiica care sa casatorit si a nascut un baiat . Fiica a decedat iar dupa cativa ani a decedat si mama ei (sotia unchiului). Nu sa dezbatut succesiunea dupa decesul matusii . De acest nepot nu detine nimeni nici o informatie cu privire asupra locului unde sar afla,nemai luand legatura cu unchiul sau de la inmormantarea mamei lui .Sa incercat contactarea lui la ultimul domiciliu cunoscut adica la tatal lui dar fara vreun rezultat . Daca unchiul inceteaza din viata ce se intampla in acest caz cu imobilul ?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 06:30, 25 Iulie 2019
Ramane acelui nepot.
chiar daca nepotul nu apare deloc ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă vrea, unchiul poate să vă lase un testament și vedeți dvs. în viitor cum descurcați lucururile (cu ajutorul unui avocat).

Cei doi soți cărora le ziceți unchi și mătusă nu pot fi amândoi rude cu dvs. (unul vă e rudă, celălalt vă este afin). Care dintre ei era/este frate/soră cu unul dintre părinții dvs.?
Ultima modificare: Joi, 25 Iulie 2019
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nepoata din partea tatalui cionoiuroxana cionoiuroxana Buna ziua , numele meu este Cionoiu Roxana sunt din Bucuresti si am 46 ani . Vreau sa va rog sa ma ajutati sa gasesc o modalitate sau sa imi spuneti daca pot ... (vezi toată discuția)
Bună seara am o problema cu o moștenire am un unchi (fratele ... At49692@gmail.com At49692@gmail.com Bună seara am o problema cu o moștenire am un unchi(fratele tatălui meu care este decedat, menționez ca nu mai am frații) care nu are copii nici soție ... (vezi toată discuția)
Renunțare drepturi după sora decedată, obținută prin înșelătorie. se mai poate face ceva după un an și 4 luni? jotwd jotwd In urma decesului matusii mele, unchiul o pune pe mama sa semneze la notar renuntarea la mostenire dupa sora, aceasta neavand copii. Intrebarea mea este, mai ... (vezi toată discuția)