avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pierdut titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pierdut titlu de proprietate

Am 1.8 ha teren arabil, mostenit de la mama mea, care a decedat si as vrea sa fac succesiunea. Am pierdut titlu de proprietate asupra lui, as putea cumva obtine altul si ce trebuie sa fac? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Vasile Vatamanescu , Avocat 10:07, 2 Septembrie 2013
Urmeaza sa va adresati la Primaria unde sunt situate terenurile, la serviciul fond funciar. Va vor preciza toate demersurile pe care trebuie sa le faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicatie pentru legile de fond funciar ardeleanulazar ardeleanulazar Daca o persoana a depus cereri de constituire a dreptului de proprietate (terenuri necolectivizate) confom legilor fondului funciar a decedat ... (vezi toată discuția)
Cum obtin titlu de proprietate in baza certificatului de mostenitor? Buna ziua!In anul 2003 in urma succesiunii dupa bunicul meu, am mostenit o suprafata de 5,7 ha teren (arabil,faneata,padure)si o casa cu gradina 0,12 ha, in ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate necesar pt. iesirea din indiviziune ecaterina.banarie ecaterina.banarie Mama a decedat in oct 2010 in com.Pirgaresti,jud. Bacau,unde a locuit in urma casatoriei din 1944.,dar detine o suprafata de aprox.2 ha in com.Ruginesti ... (vezi toată discuția)