avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract prima casa

Buna ziua,

As avea si eu o intrebare foarte urgenta si sper sa ma puteti ajuta.
Prietenul meu si cu mine am cumparat o casa prin programul “prima casa” acum 2 ani, eu nu am putut fi trecuta ca si coplatitor pentru ca aveam niste datorii la banca si sunt in biroul de credite, iar atunci am stabilit ca platim impreuna si vom face noi un contract separat din care sa reiasa ca si eu achit jumatate din ratele aferente creditului.

Pe chitantele catre banca platite apare numele meu ca si platitor, ce as vrea sa stiu de la dumneavoastra este cum se numeste un astfel de contract si cam cat ar costa.

Va rog sa ma ajutati.

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Credit prima casa Mada_s25 Mada_s25 Buna seara Prietenul meu doreste sa achizitioneze un apartament avand o jumatate din bani cealalta jumatate urmand sa o imprumute din banca prin programul ... (vezi toată discuția)
Casa dobandita inainte de casatorie prin prima casa!? maxia maxia In cazul in care prietenul meu (viitorul meu sot) si-a cumparat o locuinta cu programul Prima Casa, cu cateva luni inainte de casatorie.....cum se considera ... (vezi toată discuția)
Credit cu coplatitor.rate restante rali2012 rali2012 buna seara.ce se intampla in cazul in care nu am platit doua rate la un credit cu coplatitor.poate fi executat un teren proprietatea coplatitorului daca nu ... (vezi toată discuția)