avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contributie izolatie acoperis
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contributie izolatie acoperis

Dacă 5 locatari ai unei scări refuză să contribuie financiar pentru efectuarea izolaţiei acoperişului blocului, aceasta fiind efectuată exact cât ţine scara respectivă, care este calea legală în vederea constrângerii acestora pentru a contribui la lucrare.
Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:47, 2 Septembrie 2013
Puneti sumele pe liste, dupa ce ati facut calculul pentru toate apartamentele si din acel moment devin sume de platit.
Daca nu le platesc sunt tratate ca orice restanta, penalizate si, pana la final, se poate ajunge si in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolatie etaj 4 elena milos elena milos Socrii mei s-au mutat de ceva timp la un alt bloc dar la etajul 4.Cand s-au mutat nimeni nu a vrut sa contribuie la izolarea acoperisului,drept pentru ... (vezi toată discuția)
Obligati la construirea unui nou acoperis? vandreea27 vandreea27 Buna! Am si eu o problema. Locuiesc intr-un bloc cu doua scari, iar acoperisul acestui bloc reprezinta o problema pentru cei de la etajul 4. Acestia au decis, ... (vezi toată discuția)
Obligat sau nu vecinul pentru schimbarea usilor de la intrare? AdrianTionut AdrianTionut Buna, Am o intrebare legata despre propietarii care nu vor sa plateasca. De ani de zile mai exact vreo 15 ani nu s-a mai schimbat nimic la bloc, usi ... (vezi toată discuția)