avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte pierdute
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte pierdute

In afara tarii am pierdut urmatoarele acte
- actele de identitate respectiv CI, Pasaport,
- Permisul de conducere,
- Talonul masini.
Ca sa pot ajunge in tara trebuie sa solicit un Titlu de calatorie de la ambasada,
Intrebarea ete ca in Romania pentru care documente se solicita in prealabil o publicare de anunt de pierdere intr-un ziar sau MO?
Multumesc, cu respect, L
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:58, 2 Septembrie 2013
Furtul,disparitia,distrugerea anumitor documente,inclusiv de identitate nu se mai publica in Monitorul Oficial al Romaniei
Monitorul Oficial are pe site anuntul : "
Nu se publică în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, nefiind prevăzute de lege:
· pierderea buletinului/cărţii de identitate a persoanei
· pierderea permiselor de muncă
· pierderea actelor de stare civilă (certificate de naştere, de căsătorie, de deces)
· pierderea contractelor de vânzare-cumpărare/închiriere apartament
· pierderea documentelor cadastrale
· pierderea carnetelor de sănătate
· pierderea carnetelor de student
· pierderea legitimaţiilor de serviciu sau a legitimaţiilor militare
· pierderea carnetului de rentier
· pierderea atestatelor profesionale eliberate de ARR
· pierderea certificatelor de înmatriculare societăţi comerciale sau a certificatelor constatatoare, eliberate de ORC
· pierderea ştampilelor societăţilor comerciale
· pierderea documentelor de asigurare (poliţe, contracte, cereri, vignete)
· pierderea avizelor de funcţionare
· pierderea cărţii de intervenţie şi a avizului de atribuire a numărului de ordine pentru casa de marcat fiscală
· orice anunţ pentru care legea nu a prevăzut publicarea în Monitorul Oficial

Vă rugăm să nu trimiteţi cereri şi să nu achitaţi taxă pentru publicarea acestor acte în Monitorul Oficial al României ! "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut buletin in italia alinamuntean alinamuntean Cumnatul meu si-a pierdut buletinul in Italia. Nu poate veni in tara. Se poate printr-o procura de la consultul din Italia sa i se faca alt buletin in tara, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am pierdut cartea de identitate la roma, în vacanță, ... Giana Cruceanu Giana Cruceanu Bună ziua, Am pierdut cartea de identitate la Roma, în vacanță, am fost la Consulatul României unde, în urma declarației de pierdere, mi-au eliberat ... (vezi toată discuția)
S.o.s iazbuka iazbuka Ieri mi-au fost furat portofelul cu tot cu buletinul meu fiind singura mea carte de identitate, tin sa precizez ca sunt in olanda, ce as putea face sa pot ... (vezi toată discuția)