conform legii in cat timp esti obligat sa platesti fondul de reparatii pe anul in curs?
-mentionez ca de 4 ani asociatia de propietari din blocul unde locuiesc nu a rezolvat o reparatie la subsolul blocului(hotarand in schimb intreruperea alimentarii cu apa a coloanei comune de incalzire de la baie,coloana pe care s-a sesizat defectiunea)Datorita faptului ca nu s-a luat nicio masura am considerat ca nu mai platesc fondul de reparatii pana nu se rezolva Raspunsul asociatiei a fost sa-mi trimita somatie de plata
Asociatia nu are nicio obligatie?
Responsabilitatea intretinerii si reparatiei partilor comune de constructii si instalatii din condominiu revine in exclusivitate asociatiei de proprietari
Nici hotararea dvs de a nu achita sau a nu reface fondul de reparatii dispus de adunarea generala sau comitetul executiv nu este temeinica si legala,deoarece dispozitiile in vigoare,prevad obligatia in sarcina proprietarului de a achita sumele impuse in lista lunara de intretinere
Daca la nivelul imobilului reprezentantul legal al asociatiei in persoana presedintelui nu se implica concret in demersurile pentru indepartarea defectiunilor si asigurarea bunei functionari a instalatiilor parte comuna,sesizati oficial serviciul specializat din primarie
Administrator
eugenia36
Buna ziua,
am o problema care datateaza de o luna de zile.In luna noiembrie a aparut o problema la conducta de apa rece din baie si ca instalatorul sa poata ... (vezi toată discuția)