avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restanta fond reparatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restanta fond reparatii

conform legii in cat timp esti obligat sa platesti fondul de reparatii pe anul in curs?
-mentionez ca de 4 ani asociatia de propietari din blocul unde locuiesc nu a rezolvat o reparatie la subsolul blocului(hotarand in schimb intreruperea alimentarii cu apa a coloanei comune de incalzire de la baie,coloana pe care s-a sesizat defectiunea)Datorita faptului ca nu s-a luat nicio masura am considerat ca nu mai platesc fondul de reparatii pana nu se rezolva Raspunsul asociatiei a fost sa-mi trimita somatie de plata
Asociatia nu are nicio obligatie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:16, 2 Septembrie 2013
Responsabilitatea intretinerii si reparatiei partilor comune de constructii si instalatii din condominiu revine in exclusivitate asociatiei de proprietari
Nici hotararea dvs de a nu achita sau a nu reface fondul de reparatii dispus de adunarea generala sau comitetul executiv nu este temeinica si legala,deoarece dispozitiile in vigoare,prevad obligatia in sarcina proprietarului de a achita sumele impuse in lista lunara de intretinere
Daca la nivelul imobilului reprezentantul legal al asociatiei in persoana presedintelui nu se implica concret in demersurile pentru indepartarea defectiunilor si asigurarea bunei functionari a instalatiilor parte comuna,sesizati oficial serviciul specializat din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

probleme asociație de propietari Valutzuu Valutzuu Bună ziua , am probleme cu asociația de proprietari și cu proprietarii aferenți coloanei unde locuiesc. Problema sta cam așa, sunt proprietar al unui ap ... (vezi toată discuția)
Administrator eugenia36 eugenia36 Buna ziua, am o problema care datateaza de o luna de zile.In luna noiembrie a aparut o problema la conducta de apa rece din baie si ca instalatorul sa poata ... (vezi toată discuția)
Aerisire bloc ! ajutor ! ioanappp ioanappp Buna ziua ! In apartamentul in care m-am mutat , la etajul 2 al unui bloc cu P+4E , aerisirile sunt complet inchise , si la bucatarie si la baie , de vecina ... (vezi toată discuția)