avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cm 2013
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cm 2013

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca se mai suspenda cim pentru concediu medical (este vorba despre 5 luni) si daca se trece in adeverinta noua dupa 2011. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2013
dali_c, utilizator
Cel mai recent răspuns: dali_c , utilizator 08:33, 3 Septembrie 2013
Potrivit art.50 din Codul Muncii , contractul individual de munca se suspenda de drept in urmatoarele situatii:
....
b) concediu pentru incapacitate temporara de munca;
.....

In general , aceasta suspendare a c.i.m. nu se trece in adevrinat de vechime eliberata de catre angajator si nici nu se completeaza in REVISAL.

art.3 alin.2 din HG nr.500/2011:
(2) Registrul se completeaza in ordinea angajarii si cuprinde urmatoarele elemente:
....
h) perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale;
...
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Este obligatorie suspendarea CIM pe parcursul concediului medical ? Care este temenul in care se poate tr. ReviSal ? ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca rusualexandra rusualexandra Am un salariat care ste concediu medical de 6 luni si va mai sta are cod 14, eu nu am facut suspendarea in revisal, care sunt consecintele si ce este de facut ... (vezi toată discuția)