avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pentru RCA expirata - pot plati jumatate?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pentru RCA expirata - pot plati jumatate?

cat trebuie sa platesc? daca m ia fost data o amenda de 1000 lei pentru rca expirat. pe procesul verbal nu m ia trecut jumatate din suma. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Publitrad SRL , Traducator autorizat 10:12, 3 Septembrie 2013
in 48 de ore se poate achita jumatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzile - procentuale sau sume fixe? amatei amatei Buna ziua, Sunt PFA de curand si am o intrebare: cum se stabilesc amenzile in cazul unui control? Sunt niste sume fixe stabilite prin lege? Exista si amenzi ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda rca lameru lameru Am si si eu o problema, daca ma puteti ajuta cu un sfat: Am mers cu masina unui amic si din graba am uitat sa verific actele, prin Gheorgeni ma oprit un ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru tulburarea linistii si ordinii publice georgianan georgianan am o cunostinta care a fost prins intr-o altercatie si politia locala a facut un proces verbal pe numele lui, unde sunt scrise urmatoarele: Faptele comise sunt ... (vezi toată discuția)