avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Avocat pro bono
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Avocat pro bono

buna ziua.
sint mamica singura a unei fetite in virsta de 2 ani,care sufera de o boala rara.
am 2 actiuni deschise la judecatorie,pentru custodia fetitei si pentru reincadrarea in grad de boala cu handicap.
sint in cautarea unui avocat pro bono,din moment ce nu am venituri de nici un fel.
ma poate ajuta cineva cu sugestii,informatii,deja am contactat doua cabinete de avocatura care lucreaza si pro bono dar am primit refuz su pur si simplu nu am primit rapuns.
va multumec si va doresc tuturor o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:17, 12 Septembrie 2013
1-Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
2-Pentru reincadrare in grad de handicap ,anterior actiunii in instanta,ati facut solicitare oficiala la comisia superioara de expertiza medicala persoane cu handicap?
buna seara,
multumesc pentru raspuns.
2.am facut.
1.atunci prin mesaj privat,imi poate recomanda cineva un avocat care lucreaza si pro bono,va rog?

Puteti beneficia de ajutor public judiciar, cf oug 51/2008 modificata.
Cererea se depune la aceeasi instanta.
faceti cererin instant apentru a vi se acorda ajutor public judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate cineva sa imi recomanda un avocat din oficiu bun sau unul ... Stefania_aa Stefania_aa Poate cineva sa imi recomanda un avocat din oficiu bun sau unul care lucreaza probono? Va multumesc (vezi toată discuția)
Contract de asistenta juridica anca.popescu anca.popescu trebuie s-o reprezint pe cumnata mea la ONRC evident, nu pot sa-i iau bani ce trec in contractul de asistenta juridica la onorariu? (vezi toată discuția)
Cum e cu ajutorul public judiciar pentru onorariu avocat si pro bono? StefaniaEmerson StefaniaEmerson Ma aflu la recurs la ICCJ si am nevoie de un avocat. Cand si cum se poate apela la ajutor public judiciar pentru onoariu avocat? Ar fi de acord avocatul, cum ... (vezi toată discuția)