avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata asociatie locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata asociatie locatari

buna ziua,
Am o camera de camin (proprietate personala) cu baie si bucatarie la comun in Brasov ,nu locuiesc acolo de 10 ani e inchisa dar imi vine lunar sa platesc asociatia de locatari (consum curent la comun ,cheltuieli administrative etc.) pot sa fiu scutit de plata acestor cheltuieli intrucat nu locuiesc acolo?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 19:26, 3 Septembrie 2013
Conform norme in vigoare,proprietarul unui apartament situat in imobil de locuit in comun,
chiar daca nu este locuit,ii revine obligatia lunara sa achite cote parti comune
Toate cheltuielile care se repartizeaza pe cota-parte indiviza se platesc indiferent daca locuiti sau nu in apartament, nu platiti cele pe numarul de persoane.
Aveti varianta inchirierii acelui apartament si atunci va plati intretinerea chiriasul, iar dumneavoastra incasati ceva bani, in 10 ani se adunau....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul cote geony geony Buna ziua. As dori sa stiu si eu daca este legal sa treci la cotele de intretinere proprietarii care sunt plecati cu cerere de scoatere si si-au inchiriat ... (vezi toată discuția)
Repartizare energie termica Davidcugir Davidcugir Am un apartament in Oradea intr-un bloc cu repartitoare de caldura. Din 2010 nu mai locuieste nimeni in locuinta, deoarece sint rezident in Germania. Din 2011 ... (vezi toată discuția)
Intrebare împărțire cheltuieli Alina panainte Alina panainte Buna ziua. In cadrul asociatiei de locatari s a votat ca, cheltuielile aferente (lumină scara, femeie de serviciu, cheltuieli lift) sa fie impartite la nr de ... (vezi toată discuția)