avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cetatean roman cu cetatean UE
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cetatean roman cu cetatean UE

Buna seara,

Poate cineva sa-mi spuna care este procedura de indeplinit in cazul unei casatorii dintre un cetatean roman si unul de alta cetatenie, apartinand tot UE?
Difera de cea dintre doua persoane de cetatenie romana?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 21:16, 3 Septembrie 2013
Consultati aceste articole:
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandirea cetateniei romane BABOS CORNELIU BOGDAN BABOS CORNELIU BOGDAN sunt un cetatean roman stabilit si domiciliat in italia. sunt casatorit cu o cetateanca italiana, in urma caruia am obtinut si cetatenia italiana. Avem doi ... (vezi toată discuția)
Dobandirea cetateniei in romania pop sorin pop sorin Buna Ma intereseaza in ce fel se poate obtine sederea in Romania precum si cetatenia definitiva/temporara. Prin casatorie am inteles ca doar dupa 5 ani ... (vezi toată discuția)
Procedura de obtinere a cetateniei romane pt. copilul unui cetatean roman, nascut in strainatate SuziLiu SuziLiu Buna ziua, Care este procedura de obtinere a cetateniei romane pt. copilul unui cetatean roman, nascut in strainatate? Mentionez ca este vorba de o ... (vezi toată discuția)