avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Eliberare adeverinte salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Eliberare adeverinte salariu

buna ziua
as dori sa stiu si eu daca se poate elibera o adeverinta de salariu in care sa nu fie specificate bonurile de masa si daca este legal
multumesc
Cel mai recent răspuns: miky41 , utilizator 10:58, 4 Septembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Fiecare banca are cate un model de adeverinta de salariu, pe care o completam si suntem obligati sa scriem veniturile din salariu.

Mai avem adeverinte de salariu care nu sunt tip, in care completam salariu brut, salariu net si adaugam sporurile cu caracter permanent.

Tichetele de masa sunt impozitate cu 16%, dar nu suntem obligati sa le trecem intr-o adeverinta de salariu ca venit.
adeverinta imi este necesara la dgsspms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa-tichete-impozit-alte drepturi ContSters109653 ContSters109653 Cum se vor impozita bonurile de masa Culegere Completa de Formulare si Declaratii Fiscale 160 de formulare, declaratii si documente necesare in ... (vezi toată discuția)
Bonurile de masa giorgio24 giorgio24 As dori sa stiu daca in adeverinta de salariu se trece salariu brut sau cel negociat?In salariu brut se trec si bonurile de masa? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Venitul brut realizat Pupicia Pupicia Pe cartea de munca, care venit se trece? venitul de incadrare sau venitul brut realizat (cu sporuri, prime etc)? Si daca doresc sa-mi scot un credit de la ... (vezi toată discuția)