avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonurile de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonurile de masa

As dori sa stiu daca in adeverinta de salariu se trece salariu brut sau cel negociat?In salariu brut se trec si bonurile de masa? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 00:00, 28 Septembrie 2016
Adeverinta de salariu eliberata de angajator va contine salariul brut, inclusiv sporurile permanente mentionate in contractul individual de munca.Angajatorul va mentiona de asemenea in adeverinta separat ,daca este cazul precum, ca angajatul beneficiaza de bonuri de masa sau alte avantaje de natura salariala ce se impoziteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinte salariu miky41 miky41 buna ziua as dori sa stiu si eu daca se poate elibera o adeverinta de salariu in care sa nu fie specificate bonurile de masa si daca este legal multumesc (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil delia2007 delia2007 Buna ziua. In adeverinta pe care o completeaza angajatorul pentru cele 12 luni, as dori sa stiu ce salarii nete se trec, cele in care sunt incluse si ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete de masa cadou ? aprov1961 aprov1961 Cu ocazia Craciunului firma la care lucrez mi-a dat 20 tichete de masa cadou in valoare de 10 lei fiecare. Am fost pus de catre contabila sa semnez un stat de ... (vezi toată discuția)