Buna ziua,
Am incercat sa obtin de la Orange inregistrarea prin care imi dau acceptul sa mi se prelungeasca contractul pe 1 an.
De ce am cerut asta:
- de fiecare data in ultimii 3 ani am prelungit numai pe 6 luni ( nu am luat telefoane, etc, niciodata)
- la ultima conversatie cu ei din februarie anul acesta eu stiu ca am dat accept pe 6 luni si nu pe 1 an cum sustin ei, in plus nu am fost intrebat nici de datele personale nici de parola personala, asa cum o faceau in alte dati.
Dupa o conversatie cu un reprezentant al lor, mi s-a comunicat ca nu vor sa imi dea respectiva inregistrare, nici audio, nici transcrisa, decat cu ordin judecatoresc.
Argumentul meu a fost ca daca acea inregistrare tine loc de contract intre mine si o companie comerciala, sunt indreptatit sa solicit o copie a contractului incheiat spre a vedea termenii si conditiile.
Am fost refuzat categoric.
Ce se poate face in acest caz? Mi se pare nesimtire curata ca aceasta companie care in fond e o firma comerciala, sa nu accepte sa imi dea decat " o informare ca am acceptat un an" in care scrie atat: conform discutiei intre reprez x si dvs la data de 18.02.2013 ora xx, a fost prelungit ctr cu Orange pe 1 an....
Cred ca trebuie sa va adresati in scris societatii respective, si in functie de raspuns, sa actionati : in instanta pe obligatia de a face, sau chiar o plangere penala pt. abuz, depinde..
Revin cu amanunte.
Orange a sunat si a spus ca...nu am prelungire contractuala cu ei inca din 2011...nu inteleg cum au ajuns la aceasta concluzie, tinand cont ca in 2012 prelungisem pe 6 luni abonamentul.
Ideea e ca au acceptat inchiderea.
O zi frumoasa, si sa speram ca vor fi si alti oameni de buna credinta care vor arata acestor societati ca nu ele sunt legea...