avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de ingrijire a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de ingrijire a copilului

Buna ziua, spuneti-mi va rog daca tatal este obligat sa isi ia o luna de concediu de ingrijire a copilului si daca nu isi ia in luna respectiva nu se primeste indemnizatia?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu pentru ingrijire copil vanatorul vanatorul Buna ziua Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde la cateva intrebari In luna iulie 2012 am intrat in concediu pentru ingrijirea copilului si am optat ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil daniela-claudia daniela-claudia va rog sa-mi spuneti care este actul normativ care reglementeaza concediul pentru ingrijirea copilului. De asemenea as vrea sa stiu daca beneficiaza mama ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt in concediu de ingrijire copil (copilul implineste ... Simona Simo33 Simona Simo33 Buna ziua, Sunt in concediu de ingrijire copil (copilul implineste 2 ani in 9 iunie) Puteti va rog, sa imi spuneti daca vii primi indemnizatie 1 an si 10 ... (vezi toată discuția)