avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Sunt in concediu de ingrijire copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Sunt in concediu de ingrijire copil (copilul implineste ...

Buna ziua,
Sunt in concediu de ingrijire copil (copilul implineste 2 ani in 9 iunie)
Puteti va rog, sa imi spuneti daca vii primi indemnizatie 1 an si 10 luni sau 1 an si 11 luni (avand in vedere modificarea aparita cu cele 2 luni de concediu alocate tatalui - tatal nu o sa si ia concediu…)
Si stimulentul de insertie se alica pana cand copilul implineste 3 ani indiferent de data la care mama se intoarce la serviciu?
Va multumesc, o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Simona Simo33 , utilizator 11:57, 30 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O luna de concediu pentru tatic sofoana sofoana buna ziua!sunt in concediu de crestere copil, si sotul meu intentioneaza sa-si ia si el o luna de concediu,avand in vedere noile prevederi legale.eu am optat ... (vezi toată discuția)
Supliment de insertie crestere copil arni83 arni83 Buna ziua, in luna iulie 2016 copilul meu implineste 2 ani, mama ar trebui din luna iunie 2016 sa se intoarca la servici. Noi dorim ca mama sa inceapa ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vechiu nicoleta vechiu nicoleta buna ziua! va rog, daca se poate, un raspuns la intrebările mele .Fetița mea împlinește 2 ani pe 2 iunie 2017. Acum sunt în concediu pt creștere copil. ... (vezi toată discuția)