As vrea sa stiu va rog ce parere aveti despre societatea INFORTUNISTICA ACCIDENTE RUTIERE ? am fost contactat de ei in rezolvarea unui accident rutier?
pai firmele astea.. sunt dupa comisioane adica daca esti parte vatamata intr-un accident rutier, ei te ajuta sa primesti despagubiri contra unui comision gras si tu ramai ori cu nimic ori cu cativa bani, cel mai bine e sa te consideri parte civila in proces si ceri acolo daune materiale si morale direct de la asigurator (sa te asiguri ca ai chitantele / bonurile pentru toate cheltuielile). Nu are rost sa te complici cu firme fantome pentru ca ei umbla dupa comisioane si iti promit sarea cu marea ceea ce e total neadevarat.
Intr-adevar asemenea firme umbla numai dupa profit. Ele au in vedere doar principiul efortului minim si principiul interesului personal. Cu alte cuvinte, sa obtina un profit cat mai mare cu un efort cat mai mic. Nu cred ca in aceasta societate lucreaza persoane care au calitatea de experti judiciari atestati de catre Ministerul Justitiei. Veti plati o groaza de bani, iar lucrarea lor nu va ajuta la nimic, nefiind recunoscuta de catre organele de cercetare penala, respectiv, de catre instante.
Daca doriti sa va lamuriti asupra unor probleme legate de accident, mai bine apelati la serviciile unui expert judiciar auto din judetul sau din zona in care locuiti.