avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inchiriere spatiu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inchiriere spatiu

Daca fac un credit la banca pentru cumpararea unui spatiu comercial, am voie sa il inchiriez sau depinde de contractul pe care il fac cu banca?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:57, 21 Martie 2009
daca va fi garantie in favoarea bancii pentru imprumut, e posibil sa nu fie de acord banca, de aceea e bine sa negociati de la inceput asta.
Da, trebuie sa lamuriti foarte clar clauzele contractuale cu banca.
Poate ca ar fi bine sa fiti asistat si de un avocat.Sa nu riscati sa fiti inca o victima a bancilor.Macar sa aflati inainte la ce va expuneti si nu ulterior.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut garantie ipotecara TheoMe TheoMe Am facut un imprumut cu garantie ipotecara pentru altcineva, acesta garantand cu casa lui. Ce riscuri sunt pentru mine in cazul in care acesta nu va mai plati ... (vezi toată discuția)
Drept la proprietate comuna doruignat1972 doruignat1972 [b]am si eu o intrebare vara aceasta 2008 am achizitionat un apartament impreuna cu sotia mea in valoare de 50 000 euro banii au fost 100% din credit ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu banca bulg1 bulg1 care sunt taxele abuzive impuse de banci,cum si daca pot fi recuperate si daca da,care ar fi durata procedurii(cat dureaza procesul) pana la recuperare (vezi toată discuția)