avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Abonament Romtelecom: cum aflu care este durata ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Abonament Romtelecom: cum aflu care este durata contractului?

Buna ziua ,

Mama mea a decedat ( eu sunt singurul mostenitor ) si are abonamentul romtelecom pe numele persoanei de la care a cumparat locuinta . As dorii sa aflu cat timp mai are are contract !
Stie cineva cum pot afla aceste informatii ?
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 10:01, 5 Septembrie 2013
Atata timp cat platiti la zi nu este nico problema.
Cand o sa aveti actele pe casa, mergeti si treceti contractul pe numele dvoastra.
Sunati la Romtelecom la 1930/relatii cu clientii, si cu factura in mana, pt. a putea da detalii daca va sunt cerute, puteti intreba despre perioada de contract. Insa, din cate stiu, chiar daca mai exista contract , el a fost prelungit , de la sine, fara sa fie semnat de titular , ceea ce va da dreptul sa-l reziliati cand doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare abonament telefonie bejenaru bejenaru Am un abonament pe care-l folosesc de 3 ani. Titularul contractului este plecat din tara si nu sunt semne ca ar veni inapoi. Cum pot renunta la abonament sau ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie done8989 done8989 Bună ziua, Bunicul meu, titularul contractului Romtelecom despre care vreau să vorbesc, a murit acum câțiva ani. La acea adresă acum ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelecom, titular decedat dan_xcm dan_xcm Buna ziua, Titularul contractului Romtelecom a decedat in 2009, am pastrat abonamentul platind la zi abonamentul. Zilele trecute am decis ca doresc sa ... (vezi toată discuția)