avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz numar unic de urgenta 112
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz numar unic de urgenta 112

VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT
AM URMATOAREA PROBLEMA O PERSOANA DIN FAMILIE CU PROBLEME PSIHICE DIAGNOSTICATA DE UN MEDIC PSIHIATRU A APELAT PRIN NUMARUL UNIC DE URGENTA INTERVENTIA POLITIEI DAR NU S-A CONFIRMAT URGENTA IAR ECHIPAJUL DE POLITIE SOSIT LA FATA LOCULUI I-A APLICAT O AMENDA PENTRU SOLICITARE NEJUSTIFICATA A URGENTEI.ESTE NEVOIE SA ACHITAM AMENDA SAU DACA ARE DIAGNOSTIC NEUROPSIHIATRIC VOM SCAPA. MENTIONEZ CA PERSOANA A FOST LASATA NESUPRAVEGHEATA CIRCA O ORA O ORA SI JUMATATE IN CASA. MULTUMESC ANTICIPAT.
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2013
TEODOARE, utilizator
Ați putea contesta amenda , prezentând acte doveditoare ale stării de sănătate psihică a persoanei care a apelat numărul de urgență.
El posibil sa nu raspunda pentru fapta lui, dar cine il avea in ingrijire are totusi niste obligatii si responsabilitati.
Ultima modificare: Vineri, 6 Septembrie 2013
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel 112 - altercatie violenta iminenta - parcare loc dezapezit - amenda pentru apel 112 nejustificat valentinnn valentinnn Buna seara, Va scriu ca sa cer un sfat si in acelasi timp sa vedeti ce se intampla in minunatul Bucuresti, in apropierea acestuia si cu sistemul din tara ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru sunat nejustificat la 112. doresc să contest procesul verbal, are rost? Mihai Eremia Mihai Eremia 1. În data de 21 iulie am sunat la 112 deoarece în blocul din vecinătate se asculta muzica la o intensitate ridicată. 2. Un echipaj de poliție a venit ... (vezi toată discuția)
Problema caini la bloc remusica04 remusica04 Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, intr-un apartament de 70 mp si am o problema cu vecinii de deasupra. Ei au un caine doberman si pentru al doilea an la ... (vezi toată discuția)