Un articol pe aceasta tema aparut astazi
[ link extern ]
Am vrut sa editez mesajul anterior dar o fac acum
"- Alooo, 112?
Va rog sa trimiteti de urgenta un echipaj de politie insotit de ambulanta si pompieri!
Sunt oprit la semaforul de la intersectia x cu y.
Sunt agresat, doi indivizi mi-au aruncat pe parbriz cu o solutie neidentificata si acum il sterg cu racletele! Este un miros intepator de detergent!
Cuum? Echipajele au plecat deja inainte de a va apela? Am inteles, ati avut o premonitie!
Va rog, repede, repede, au venit langa usa si cer insistent 1 leu!
Dar sigur nu ma amendati pentru apel neintemeiat?
Aha, nu este cazul, este vorba despre una din situatiile de urgenta prezentate pe site-ul serviciului 112!
Sa nu misc masina! Ok!
Dar pentru galagia facuta de cainii vecinilor pot apela 112?
Nuuu? Daca nu sunt inregistrati ca locatari la asociatia de proprietari pot primi amenda!
Doar daca ma musca!
Se aud sirenele. Va rog sa ii anuntati ca le-am dat celor 2 cate 1 leu si nu mai este cazul!
Poate este o situatie de urgenta in alta parte, un incendiu, o talharie, un viol, un cutremur, un accident de circulatie, urgente adevarate.
112- Apelul a fost inregistrat, si numarul de telefon! Trebuie sa asteptati sosirea echipajelor.
- Sigur, astept, nu ma grabesc, nu-i nicio problema ca s-a blocat intersectia de jumatate de ora.
Dar sigur nu ma amendati?
Am auzit ca
Anul trecut au fost aplicate un numar record de amenzi pentru apelare neintemeiata a serviciului de urgenta
Gata, m-am linistit! Si eu am inregistrat convorbirea.
Au sosit si echipajele!"