avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permis anulat, drept de redobandire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Permis anulat, drept de redobandire

Buna Ziua in data de 25-10-2012 am fost condamant la 6 luni inchisoare cu suspendare si 2 ani de incercare,

Conform legi din data de 26-10-2013 imi pot redobandi permisul de conducere,
Ptr dosar ar fii nevoie si de o copie a deciziei instantei de judecata, decizie care nici in momentul de fata nu mi-a ajuns la domiciliu, cum pot obtine decizia instantei si data specificata de mine mai sus poate fii eronata daca nu au fost specificate alte consecinte ptr fapta comisa?

Daca nu am fost explicit sau sunt necesare alte date ptr intrebarile care le-am formulat va rog sa raspundeti ce anume ar fii necesar.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 11:36, 5 Septembrie 2013
Nu ați primit acasă copia după hotărârea penală pentru că aceste hotărâri se comunică doar în anumite situații.Trebuie să adresați președintelui instanței o cerere prin care solicitați eliberarea unei copii și apoi o legalizați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea pronuntata de prima instanta intr-o cauza penala se comunica? Georgian_Popa Georgian_Popa buna ziua! pe data de 22 aprilie 2011 am fost prins de catre politie conducand pe drumurile publice un autovehicul cu o imbibatie alcoolica de 0,95 in aerul ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat pentru alcool sorin1988 sorin1988 Buna ziua, Am fost prin la volan cu o alcoolemie mare....pe scurt...procesul s-a finalizat exact acum un an pe 18.06.Acum as vrea sa stiu ce proceede trebuie ... (vezi toată discuția)
Amenda penala; consecinte NELU62 NELU62 Buna Ziua numele meu este NELU si de curand am fost condamnat printr-o sentinta penala la o amenda de 1000 lei ptr conducerea unui autovehicol sub inluenta ... (vezi toată discuția)