avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Validare poprire impotriva tertului poprit
Discuție deschisă în Executare silită

Validare poprire impotriva tertului poprit

am fost girant intr-un contract de credit cu o banca in 2007 si mi s-a infiintat poprire pe pensie de 1/3 in 2012 luna decembrie. Tertul poprit nu si-a respectat obligatiiile de a retine 1/3 din venitul imprumutatuluisi am facut contestatie la executare care mi-a fost respinsa ca fiind tardiva. In continuare tertul poprit nu-si indeplineste obligatiile si nu retine 1/3 din venituri catre executorul judecatoresc(desi imprumutatul are un venit net de cca 4500lei, fara alte popriri). Pot face o actiune de validare a popririi catre tertul poprit acum intrucit in continuare nu -si respecta obligatiile si retine doar 250lei !!!! din veniturile imprumutatului sau ce pot face altceva
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:13, 6 Septembrie 2013
Doar executorul si creditorul pot face actiune de validare poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare eronata a actiunii ? Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I am inaintat o actiune de desfiintare a popririi pe pensie insa judecatoria mi-a inregistrat-o ca si contestatie la executaresi mi-a cerut sa platesc taxa ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I am fost girant la un contract de credit in 2007 si din dec 2012 mi s-a infiintat poprire pe pensie deoarece imprumutatul nu si-a achitat ratele cca 2 ani. Abia ... (vezi toată discuția)
Recalculare poprire pensie Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I Am fost girant in 2007 la un imprumutat la o banca , care a platit ratele 3 ani fara intirziere, iar in 2010 a intocmit un act de imprumut sub semnatura ... (vezi toată discuția)