avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apometru FGH 420
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apometru FGH 420

are 5 casute de citire in mc,se iau toate in considerare la citire s-au numai primele 4. mentionez ca l-am montat de 2 sapatamani si ultima casuta arata deja cifra 5.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 22:36, 5 Septembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Casutele cifrelor sunt albe, nu are nimic in rosu.
Trebuie sa aveti undeva si o evidentiere (culoare, virgula, forma a casutei diferita) a zecimalelor.
Ce vad eu pe acest apometru (ma uit pe un site de specialitate), a cincea casuta este un pic mai sus sau mai mica, ca nu se vede bine. Acolo trebuie sa fie zecimala. Deci cred ca primele 4 din stanga spre dreapta sunt intregi, a cincea este zecimala.
Doar cred, pentru ca imaginea este execrabila pentru o prezentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citire contor apa Robby_na Robby_na buna ziua! as vrea sa stiu, explicit, cum se citeste contoarul la apa ( apometru 5 cifre, ex. 00789), pentru a evita discutiile in contradictoriu cu alte ... (vezi toată discuția)
Cum se citeste corect un apometru? cristianapopa cristianapopa buna ziua! am o mare dilema ! cum se citeste corect un apometru?dc stie cineva cum il rog f.frumos sa-mi dea un raspuns ,si apoi o sa-i trimit toate datele ... (vezi toată discuția)
Astept raspuns - nu stiu sa citesc apometrele Dragoswww Dragoswww Buna seara e posibil sa pot consuma in 30de zile 15mc de apa care sunt zecimalele atunci asta nu inteleg .daca pe apometru imi arata00143 iar cifra 3 urca si ... (vezi toată discuția)