Buna ziua,
Sunt functionar public. Seful serviciului (functionar public) a plecat in concediu de odihna 25 zile lucratoare dupa care a intrat in concediu de paternitate 30 zile si apoi concediul medical, in total 2 luni si jumatate. Pe cererea de concediu m-a trecut pe mine sa-l inlocuiesc in aceasta perioada.
Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul sa solicit pentru aceasta perioada de 2 luni jumatate indemnizatia de conducere de 30%?
Stiu ca pe perioada CO raporturile de serviciu ale functionarului public nu se suspenda dar pentru perioada concediului de paternitate i s-a emis si o dispozitie de suspendare a raportului de serviciu.
Care sunt articolele de lege care reglementeaza aceasta situatie?
Pe durata suspendarii contractului colegului dvs. puteti beneficia de indemnizatia de conducere NUMAI daca sunteti numit temporar sef serviciu. Faptul ca sunteti desemnat inlocuitor nu va da dreptul sa beneficiati de indemnizatie.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Spor inlocuitor cfp
biliana
spuneti-mi va rog daca pot primi sporul de 25% pt viza cfp in cazul in care inlocuiesc seful contabil prin dispozitie de inlocuitor in cazul in care acesta e ... (vezi toată discuția)