avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Alee comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Alee comuna

Buna ziua , sunt propietarul une case ex-nationalizate cu alee comuna in care celalat propietar a vandut imobilul . Are dreptul sa vanda fara acordul meu ? Sau ce pot face pentru a cumpara eu (exista vreo lege ce imi asigura intaietate la cumparare ? )
Mentionez ca are contoarul de electricitate montat pe casa mea si apometrul si l-a instalat pe aleea comuna fara acordul meu .

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Buna ziua. exista vreo lege in romania care scuteste proprietarul ... ArtDi ArtDi Buna ziua. Exista vreo lege in Romania care scuteste proprietarul unui apartament, care nu locuieste in acel imobil, de plata la asociatie a curateniei si a ... (vezi toată discuția)
Furnizarea apei potabile. bună ziua! vă aduc la cunoștință ... IonPopescu-B IonPopescu-B Furnizarea apei potabile. Bună ziua! Vă aduc la cunoștință o șarlatanie de partid. Firma care furnizează apa în localitatea mea de domiciliu este una ... (vezi toată discuția)
Apometre Buzdugan65 Buzdugan65 Daca jumatate din proprietarii unei scari de bloc si-au montat apometre cu unde radio iar cealalta jumatate au apometrele vechi, in caz de aparitie diferente ... (vezi toată discuția)