avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diferenþã de despãgubiri Legea 1/2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diferenþã de despãgubiri Legea 1/2009

Unde trebuie înaintată cererea pentru diferenţă de despăgubiri pentru un apartament naţionalizat, pentru care s-au primit despăgubiri conform Legii 112/1995?
E vorba de diferenţa de despăgubiri dintre preţul pieţii, cum zice Legea 1/2009, şi preţul calculat conform Legii 112/1995, cînd s-au aplicat alte criterii.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 14:56, 21 Martie 2009
prin actiune in instanta.
avokitten a scris:

prin actiune in instanta.

Cine ar trebui să fie pîrîtul?
min de finante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire imobil pe legea 10 din 2001 iriyna iriyna Salutare prieteni. Pâna acum nu am teimis nici un mesaj, deși am urmarit cu interes discuțiile voastre. Sper să mă primiți și pe mine ... (vezi toată discuția)
Legea nr.1/2009(legea voiculescu( adriana miron adriana miron locuinta cumparata in baza Legii nr.112/1995, cvc anulat pe instanta, evacuata,am primit o alta locuinta fond de stat in imobil nationalizat, nerevendicat.nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare despagubiri conform legii 1/2009 goldfish goldfish buna ziua! am o vecina in varsta al carei apartament a fosr revendicat si castigat de vechiul proprietar. in momentul cand a fost cumparat, parca 1997, ... (vezi toată discuția)