avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce fel de cerere trebuie sa fac? Inscriere la masa ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ce fel de cerere trebuie sa fac? Inscriere la masa credala sau ...?

Am o executare silita inceputa la un BEJ. Acum d.na executor jud. imi spune ca impotriva debitorului meu sunt mai multe dosare de ex. la diversi alti executori jud. din acelasi oras si ca sa ma duc la ei sa fac..nu stiu ce cerere poate obtin banii din acele dosare de executare! Nu a vrut sa-mi explice exact ce am de facut.
Ma puteti ajuta? Despre ce fel de cerere este vorba? De inscriere la masa credala sau...?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DanyD , utilizator 10:55, 6 Septembrie 2013
trebuie sa faceti o cerere de conexare a dosarului dvs executional, catre unul dintre ceilalti executori care au pe rol unul sau mai multe dosare impotriva debitorului dvs.
Pai mai sunt inca 5 dosare de executare la 5 executori jud.! Cum procedez? Cum sa pot cere conexarea la 5 dosare cand am titlu ex. in original doar in 1?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita sau inscriere la masa credala? ddianna ddianna Buna ziua, In calitate de creditor, am obtinut o hotarare judecatoreasca executorie de drept, in ceea ce priveste un debitor impotriva caruia, intre timp s-a ... (vezi toată discuția)
Dosar lipsa in bej ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua, Poate sa-mi explice cineva, va rog, regimul de arhivare a dosarelor de executare active in cadrul unui BEJ? Este legal ca un dosar original activ ... (vezi toată discuția)
Executare silita iancu123 iancu123 in cazul in care am dat la un executor o sentinta investita cu formula executorie, iar executorul descopera ca debitorul a decedat si refuza sa mearga mai ... (vezi toată discuția)