avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuinta achizitionata cu TVA 5%
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuinta achizitionata cu TVA 5%

am achizitionat un apartament de la un dezvoltator ce mi-a fost facturat cu 5%. Dupa 2 luni de utilizare ca spatiu de locuit vreau sa-i schimb destinatia in spatiu de servicii (sa-l inchiriez pentru un cabinet medical). Exista vreun impediment legal?

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie imobil din spatiu locuibil in spatiu comercial ContSters64816 ContSters64816 Buna, Am si eu o problema ...detin un imobil..care este spatiu locuibil si as dori sa il transform in spatiu comercial si ulterior sa il inchiriez dar din ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pentru sediu cabinet Anda Alexandra Schieszer Anda Alexandra Schieszer Intrebare pentru distinsii mei colegi Pot sa infiintez sediu de cabinet de avocat intr-un apartament care are destinatie de locuinta in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Cum functioneaza schimbarea destinatiei imobilului? Elena-Lavinia-M Elena-Lavinia-M Buna ziua! Ma gasesc intr-o situatie mai complexa, si am nevoie de cateva sfaturi/informatii de natura juridica. Sunt administratorul unui SRL, care are ... (vezi toată discuția)