avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Radiere litigiu carte funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Radiere litigiu carte funciara

Eu si sora mea avem aceasi carte funciara si numere cadastrale diferite , in urma dezmembrarii unui teren.Avem un litigiu solutionat cu decizie definitiva , si vrem sa -l radiem din cf. Intrbarea este daca trebuie sa facem amandoi cerere radiere la oficiul de cadastru sau e suficient sa faca doar unul.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 09:06, 12 Septembrie 2013
Deoarece amândoi aţi fost titulari pe o proprietate, înainte de ieşirea din indiviziune, notarea litigiului s-a făcut pe întreaga proprietate. Prin urmare se fac 2 cereri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren aledical aledical buna ziua am mostenit un teren sintem patru persoane ,am o notare de revendicare din 2004 la judecatorie iar dosarul cu numarul care apare in cf nu are nici o ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara Geral Geral Buna ziua. Mi s-a retrocedat proprietatea pe legea 112 prin hotarare judecatoreasca. Tot prin hot jud s-a anulat contractul de vanzare-cumparare facut de ... (vezi toată discuția)
Cum fac dovada platii sultei la biroul cadastral? ravo75 ravo75 In urma unei iesiri din indiviziune a fost emisa o sentinta definitiva si irevocabila in urma careia terenul supus iesirii din indiviziunea fost atribuit unei ... (vezi toată discuția)