buna ziua,va supun atentie urmatoarea problema: mama mea are 57 de ani ultimele studii fiind scoala tehnica. impreuna cu tata au deschis un af acum vreo 10 ani, ea si-a lasat serviciul dar a platiti in continuare cas-ul ca sa-i mearga vechimea. acum am inteles ca pentru a putea vinde la af este obligata sa faca cursuri de lucrator comercial.este adevarat?si mai am o intrebare exista vreo lege unde scrie ca daca ai liceul terminat si bac-ul luat nu mai esti obligat sa faci aceste cursuri, putand vine fara ele?va multumesc!
cred ca acele cursuri au mai mult de-a face cu nivelul de retributie mai mult decat cu obligativitatea de a avea sau nu cursuri de vanzatoare... nu cunosc daca exista o baza legala in acest sens, poate revin colegii cu reglementarea in vigoare...
A solicitat cineva sa aiba aceste cursuri sau sunt doar niste zvonuri. Nu am auzit de aceasta obligativitate si am muncit in domeniul comercial mai bine de 5 ani, pana la sfarsitul anului 2008 si nimeni nu solicita aceste cursuri.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Incadrare co
CR_MA
buna ziua,
va rog frumos sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: trebuie sa angajaez un domn care are scoala profesionala cu calificarea de ... (vezi toată discuția)