Buna ziua, am si eu o mare intrebare. Am discutat o perioada cu un tip din alta tara, pe un program de socializare. Dupa cam 2-3 zile, i-am spus ca as vrea sa imi cumpar o pereche noua de pantofi. El s-a oferit sa imi trimita Bani prin Wstern-Union. Dupa 3 zile mi-a trimis iar pentru alte bunuri personale. Mai trec cateva zile apoi imi propune sa ma duc la el. Imi trimite bilete prin email. Pe moment crezand ca am posibilitatea sa plec i-am spus ca nu este problema, dar pe parcurs mi-am dat seama ca nu pot face acest lucru datorita parintilor. Pot sa fiu pedepsit de lege daca refuz sa merg acolo? Sau sa fiu sanctionat intr-un fel?
Depinde de tine, deocamdata, pare sa fie liniste, dar tu stii cel mai bine CARE ESTE RELATIA in care ai intrat. Juridic, daca nu ai semnat nici un contract, nu a avut loc nici o intelegere ca, in schimbul unor favoruri, precum: cumparare obiecte, plata unor datorii, etc.care sa te oblige sa prestezi si tu, la randul tau, o anume obligatie, nu vad ce pretentii ar avea ( repet, juridic, ca daca te cauta in al mod, atunci se schimba datele problemei!.
Ma gandeam sa nu se considere proba o conversatie pe un anumit program de socializare. La capitolul acte nu a fost vorba, nu am semnat nimic. Iti multumesc mult pentru mesaj, o zi buna!
Voucher
r.oana
Buna ziua, as avea si eu nevoie de cateva informatii legate de vouchere, deoarece am cumparat o pereche de pantofi, care aveau defect (asta am ... (vezi toată discuția)