Buna ziua, am o mare dilema....eu m-am nascut in Jud. Suceava dar in urma cu 9 luni m-am mutat in Jud. Ilfov la matusa mea care m-a luat in spatiu deci in concluzie mi-am facut buletinul pe Ilfov, in urma cu 2 luni a trebuit sa ma mut in Jud. Giurgiu din motive personale, avand o prietena acolo mi-am facut mutatie pe Giurgiu....deci am resedinta p Giurgiu momentan...tin sa mentionez ca eu am revenit l matusa mea in Jud. Ilfov in urma cu aproximativ o luna si am inceput scoala de soferi mai am 5 sedinte si va trebui s sutin sala si dupa teoria...in momentul in care m am inscris l scoala de soferi am intrebat unde va trebui sa sustin aceste probe ..ei mi-au spus ca nu e nici o problema le voi sustine pe Jud. Ilfov ....insa ieri am sunat la Inspectoratul de politie al Jud. Ilfov din Pipera si am am intrebat de unde trebuie sa scot cazierul si mi a spus ca din Giurgiu...m-au derutat complet...aveti idee cum trebuie sa procedez deoarece nu vreau s sustin aceste examene pe Giurgiu.. multumesc...!!!
Furt
geo1510
Buna ziua. Am nevoie de cateva raspunsuri si sfaturi in legatura cu ce mi s-a intamplat. Ieri am fost prins furand dintr-un magazin, a fost chemata paza si ... (vezi toată discuția)