avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am permisul de conducere anulat din 2016 in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am permisul de conducere anulat din 2016 in urma unei ...

Buna ziua! Am permisul de conducere anulat din 2016 in urma unei condamnari de 2 ani si 6 luni cu executare, la care mi-a fost data si o pedeapsa complementara
( art 66 lit i ) pe o perioada de 2 ani, pedeapsa care am contopit-o intr-un mandat de 10 ani si 2 luni pentru ultraj....mentionez ca in incheierea emisa de jud. Sect 5 Buc nu imi mai mentine pedeapsa complementara......am fost arestat in 24 ian 2015 si m-am liberat conditionat pe 7 iunie 2021, am fost la Pipera Permise si le-am solicitat in scris sa-mi spuna dupa ce data pot sustine examenul de redobandire permis auto ( am depus cazier, copie de pe sentinta penala din 2016 in urma careia mi-a fost anulat permisul, copie de pe sentinta penala de la jud sect 5 care mi-a facut contopirea) in urma studierii actelor depuse de mine mi s-a spus ca pot sustine examenul de redobandire dupa data de 24 septembrie 2025 ( adica trebuie sa-mi treaca termen pedeapsa de 10 ani si 2 luni + 6 luni de zile.....cu toate ca mie pedeapsa termen imi expira pe data de 3-04-2024 datorita recursului compensatoriu si conform actelor de la serviciul de probatiune Ilfov. Mentionez faptul ca mandatul de 10,2 ani este pt ultraj iar cei 2,6 ani au trecut termen in 2018 noiembrie....acum eu am doua intrebari 1) - daca ii dau in judecata am sanse sa pot sustine examenul de redobandire mai repede?
2)- daca obtin permisul in Republica Moldova, sau Grecia (m-am interesat si aici am posibilitatea sa-l obtin) pot circula pe teritoriul Romaniei far probleme,......si daca pot sa-l preschimb intr-un permis romanesc?.....va multumesc

Alte discuții în legătură

Redeschidere dosar - conditii florinamed florinamed care sunt conditiile in care se poate redeschide un dosar? (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere SorinL SorinL Buna, in 16 ianuarie 2007 mi-a fost anulat permisul de conducere pentru conducerea sub influenta alcoolului a unui autovehicul pe drumurile publice. Sentinta a ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal emanuel199 emanuel199 Buna ziua . Am fost acuzat pe vechiul cod penal (omor din culpa ) 2 ani si 4 luni inchisoare cu suspendare si perioada de reabilitare 6 ani , de asemenea si ... (vezi toată discuția)