avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Redeschidere dosar - conditii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Redeschidere dosar - conditii

care sunt conditiile in care se poate redeschide un dosar?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:47, 8 Iulie 2014
Ce motive aveti?
din pct meu de vedere toate motivele din lume :(
sotul meu are o suspendare cu ultraj ( a injurat intr-un restaurant) 2.6 luni
in perioada asta l-a pus cel RAU sa se duca dupa un prieten la spital DAR el era beat si fara permis la aceste 2 infractiuni a mai primit inca 1,3 ani deci un total de 3,9

1 an pt alcool
9 luni pt permis - 1/3 rezulta 3luni
2,6 suspendarea
ma gandesc daca exista vreo solutie sa ii mai micsorez sentinta
mentionez ca pedeapsa 1.3 nu este definitiva avem drept de apel
Ultima modificare: Marți, 8 Iulie 2014
florinamed, utilizator
Angajati avocat care sa studieze dosarul si sa ii asigure o aparare efectiva in calea de atac daca va ganditi sa sperati la o pedeapsa mai mica, din cate inteleg sotul dvs a savarsit cele 2 infractiuni in concurs in timpul termenului de incercare de la prima condamnare, astfel conform c.p. pedepsele nu se contopesc, iar pedeapsa rezultanta va fi cu executare.
Ma tem ca nu exista sanse.
Din ceea ce ati relatat aceasta rezulta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 6 ncp nflorina nflorina care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite pt a beneficia de legea favorabila? ? (vezi toată discuția)
Pluralitate infractiuni florinamed florinamed buna seara datele problemei ar fii: perioada de suspendare 2,6 ani acum s-a sacarsit o nou infractiune in perioada asta de incercare conducere fara permis + ... (vezi toată discuția)
Doua dosare penale florea1705 florea1705 Buna ziua, Anul trecut am circulat cu o alcolemie ce depaseste limita legala si dosar penal.Mam ales si cu un dosar penal pentru ultraj. Nu am mai avut ... (vezi toată discuția)