avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contract de reprezentare juridica fals
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contract de reprezentare juridica fals

Am avut o cauza intr-un dosar penal pe care l-am pierdut . Paratul m-a executat silit si am platit cheltuieli de judecata. Acum dupa 1,5 ani am dovada ca avocatul care l-a reprezentat a avut un contract de reprezentare juridica fals si nelegal. Cum pot sa-mi recuperez bani platiti in acest dosar ?
Cel mai recent răspuns: ouletz , utilizator 13:09, 23 Septembrie 2013
Nu se pune problema asa!

Ati spus ca era un proces penal. In procesele penale nu exista parat... probabil este vorba de partea vatamata!

Faptul ca, contractul de reprezentare era fals si nelegal, nu are influenta in relatia dintre dvs. si cheltuielile de judecata datorate.

Este o problema pe care trebuie sa o rezolve cele doua parti care au fost in contract.

Ar fi interesant de stiut ce reprezinta "banii platiti in acel dosar" de dvs. ...

:-/
Probabil va referiti la factura si chitanta care reprezenta onorariul avocatului sau ce considerati fals si nelegal? incercati sa explicati.
Intr-un dosar judecat nu exista contract de asistenta juridica pentru una din parti. S-a dat o decizie penala si pe baza ei am fost executat pentru cheltuieli de judecata, desi in acest dosar nu exista contract de asistenta juridica ( a existat o imputernicire avocationala dar aceea imputernicire avea un numar de contract juridic care nu corespundea cu cel din cauza)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata constand in onorariu avocat pentru redactare actiune ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! Pot cere cheltuieli de judecata onorariu avocat daca acesta doar mi-a redactat cererea de chemare in judecata? (contracost desigur) Mai departe ... (vezi toată discuția)
Ce obligatii ii revin creditorului si av. la un proces de validare poprire netie netie In calitate de creditor am deschis actiunea de validare a popririi pentru recuperarea pensiei de intretinere a copilului ( atat pentru suma restanta cat si ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita jordan_a2010 jordan_a2010 Am urmatoare situatie ciudata. Am incheiat un Contract de asistenta juridica cu un avocat X pentru a ma reprezenta pe mine si sotia intr-un apel la Tribunal. ... (vezi toată discuția)