Ce inseamna "PUNEREA IN CIRCULATIE A UNUI AUTOVEHICUL NEINMATRICULAT SAU NEINREGISTRAT"? Cine il poate pune in circulatie? Am fost victima unui accident de circulatie in care a fost implicat un tractor cu remorca neinmatriculate si neinregistrate, iar cand l-am intrebat pe politist de ce nu are si proprietarul tractorului dosar penal mi-a raspuns ca nu se incadreaza in acest articol. Tractorul era condus de un angajat al proprietarului, angajat care a declarat ca a fost chemat de acasa sa duca tractorul din camp la ferma!
1-Autovehiculul poate fi legal pus in circulatie,de catre autoritatea in domeniu respectiv SPR la cererea proprietarului bunului mobil
2-Din expunerea dvs rezulta ca tractorul in cauza nu se afla in baza de date a autoritatii,
situatie in care posibil sa se extinda verificarile la nivelul proprietarului si a persoanei care conducea bunul la momentul evenimentului rutier
Tractoristul nu putea conduce vehiculul neinmatriculat fara acordul proprietarului. Puteti sesiza procurorul de caz dar cel mai probabil acesta se va autosesiza in urma cercetarilor si va incadra faptele cum trebuie pentru fiecare parte, tractorist si proprietar.