avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Expirare autorizatie constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Expirare autorizatie constructie

persoana fizica am construit o casa ,a expirat autorizatia de constructie .ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: marimargeo , utilizator 21:11, 10 Septembrie 2013
Solicitati autoritatii locale prelungirea autorizatiei
daca nu solicit ce se intampla
Daca ati terminat lucrarile trebuie sa face ti receptia pentru a va lua primaria impozit pe casa ,daca nu ati terminat cereti prelungirea autorizatiei pentru inca un an ,daca nu sunte ti amendat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare autorizatie constructie prelungita Irina Iacob Irina Iacob Buna seara, In anul 2008 am obtinut autorizatie de constructie casa pe 3 ani. In anul 2011 am prelungit autorizatia cu perioada maxima, respectiv inca un an. ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire noua mihaelasfr mihaelasfr Buna ziua Am obtinut autorizatie de constructie pentru un P+2 in mai 2009, autorizatie prelungita apoi inca un an pana in 30.06.2011. Inainte cu o luna de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)