avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cineva vinde acasa produse din carne expirate , ce-i ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cineva vinde acasa produse din carne expirate , ce-i pot face?

buna ziua o femeie vinde produse alimentare din carene expirate .deci persoanele de la difertie firme nu le arunca dupa termenul de expirare i le aduce acestei femei contra cost bine initeles si ea le vinde la diferite persoane multi care au cumparat zic ca au facut toxifenctie alimentara dar nu se duc sa o reclame le e frica de ea cei pot face cu anonimat ? si ce ar pati i s-ar intocmi dosar penal?stiti cumva pe cineva care ar veni de la tv sa o prinda in flagrant ajut cu tot si cunoosc date exacte muti copii maninca asa ceva sunt familii cu venituri reduse
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 04:11, 8 Septembrie 2013
ați putea sesiza în scris Poliția, Comisariatul Județean Pentru Protecția Consumatorilor și a le oferi probe concrete.
"S-o semneze cu totii si s-o dea anonima la protectia consumatorilor".
Acum vorbind serios, cei de la protectia consumatorilor nu iau in seama sesizarile anonime dar nici cazurile de acest fel caci trebuie sa prezinte si copie dupa bonul fiscal care sa dovedeasca ca a luat produsul dintr-un loc bine identificabil, nu de la vecinu.
care bon fiscal daca nu are alimentara ea le vinde de acasa se poate prinde in flagrant dar numai cu tv dupa ea este o persoana cu multe relatii in zona intelegeti de aia le e frica celor care se imbonavesc sa o reclame cine ar veni incoace ?cunoasteti pe cineva ?
Sesizati oficial cu detalii concrete autoritatea de sanatate publica locala,directia sanitar veterinara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia consumatorului florinnedeianu florinnedeianu pentru a reclama o firma trebuie scris prima data la comisariatul judetean sau la ANPC BUCURESTI? (vezi toată discuția)
Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)
Mita - dna Sorin777 Sorin777 Cum poti face o reclamatie la DNA ...fara sa iti dai identitatea ? O treaba murdara de care multa lume stie si persoane foarte importante . Nu inteleg de ce nu ... (vezi toată discuția)