Buna ziua. lucrez intr-o institutie bugetara si cum colega mea este in maternitate de cativa ani mi s-a cerut sa preiau, verbal mi s-a cerut, si responsabilitatile postului ei, care e un domeniu in care eu nu sunt specializata. e corect sa faca asta ?fara sa se modifice ecva in salarizare, fisa de post sau fara sa primesc o dispozitie? eu fac evaluari de personal, de ex, si pe langa fatul ca mi s-a cerut asta acum, ce am scris mai sus, in urma cu 1 an mi s-a extins si nr persoanelor pe care sunt obligata sa le evaluez cu inca o inteprindere. tot asa, verbal a fost ordinul, fara modificari in fisa postului sau dispozitii. e legal sa procedeze astfel angajatorul?
Nu e legal. Incercati sa depuneti o cerere de marire a salariului, justificand foarte bine cererea dvs.:noile responsabilitati/sarcini pe care va le-ati asumat la solicitarea verbala al sefului; Indeplinirea la timp a sarcinilor; realizarile recente, etc. si totodata ii aduceti la cunostinta temerile dvs. referitor la prejudiciu care il puteti comite privind ultima solicitare de a prelua atributiile postului din domeniul in care nu sunteti specializata, precum si de care nu mai aveti timp fiind supraincarcata cu indeplinirea atributiilor dvs...
Fisa postului
CitizenK
Salutare,
lamuriti-ma va rog cu o chestiune legata de fisa postului. Am primit de cateva zile o anexa la fisa postului pentru un post (din firma la care ... (vezi toată discuția)