avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandirea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandirea permisului

Buna ziua,

in ce consta testul pt redobandirea permisului inainte de termen adica testarea 13 din 15?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:59, 8 Septembrie 2013
exact ca si la obtinerea permisului, insa veti raspunde doar la 15 intrebari
marzalaw a scris:

exact ca si la obtinerea permisului, insa veti raspunde doar la 15 intrebari

ok, si ce bibliografie exista?
Intrebarile privesc regulile de circulatie, prioritate, depasire, oprire, stationare, reguli referitoare la manevre, semnificatia indicatoarelor. Nu cuprind intrebari de mecanica sau prim ajutor.
Va recomand sa recititi codul rutier OUG 195 actualizata si HG1391, regulamentul de aplicare a oug195 si sa faceti chestionare auto online.

[ link extern ]

Intrebarile cuprind 3 raspunsuri din care numai unul este corect.

Nu trebuie sa va grabiti, timp este destul, 20 de minute, si nici sa bifati raspunsuri din "experienta" sau din "burta"..

[ link extern ]

sau cautati pe net, veti gasi destule site-uri cu chestionare online
multumesc ff mult!
Ultima modificare: Duminică, 8 Septembrie 2013
Gabriela Mihai, Avocat
ce bibliografie exista?
:happy:
:hm: De cand detineti permis de conducere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie permis suspendat eok11 eok11 Buna ziua! M-am ales cu permisul suspendat pentru neacordare prioritate in intersectie. Daca martorul politistului este celalalt sofer implicat in incident, ... (vezi toată discuția)
Ajutor - recuperare permis dupa suspendare 90 de zile Viorelsax Viorelsax Buna ziua va rog frumos datim si mie o lamurire mia fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile fara drept de conducere pentru alcool la ... (vezi toată discuția)
Teste de 15 puncte pentru redobandirea permisului teleman teleman buna ziua ,as vea si eu sa stiu pe ce site pot gasi intrebari de la chestionarele alea de 15 puncte pentru redobandirea permisului (vezi toată discuția)