avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politistii sunt batuti, dar magistratii nu. De ce?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politistii sunt batuti, dar magistratii nu. De ce?

Cred ca saptamanal, daca nu la doua saptamani apare in presa din Romania un caz de ultraj, unde efectiv politistii sunt umiliti/batuti mar de catre niste infractori. (sau oameni nemultumiti)

Astea sunt doar exemple:
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

Insa... niciodata nu am auzit de un procuror sau judecator batut/umilit de catre persoane, sa le numim raufacatoare. ... de ce?

nu de alta, dar de cele mai multe ori politistii chiar isi fac (cat de cat) datoria fata de catre procurori. Politistii ii prind, procurorii ii scot...
Sa nu mai vorbim de judecatori ... unde de multe ori te miri de ce nu se face licitatia fix in sala de judecata!

De ce se intampla acest lucru?
Sau atunci cand cineva isi varsa nervii pe un procuror/judecator, se face tot posibilul sa nu se afle public acest lucru ?
Ultima modificare: Duminică, 8 Septembrie 2013
satir, utilizator
Cel mai recent răspuns: satir , utilizator 15:28, 9 Septembrie 2013
Cazuistica este bogata in ambele cazuri
Informati-va temeinic si veti constata ca exista inclusiv cazuri de procurori decedati in conditii neclare-caz mult mediatizat
Puteti da exemple?
Am cautat pe google, yahoo si nimic...nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare - incidenta asupra organelor de anchete Cezar9 Cezar9 De obicei organele de anchete politisti judiciare/procurori sau chiar judecatori mai primesc amenintari? macar una, doua trei pe an, sau le este frica ... (vezi toată discuția)
Am aruncat cu hamburgerul in procuroare... picpic89 picpic89 Am un proces penal, in care sunt parte vatamata. Procurorul de caz tergiverseaza aflarea adevarului de 2 ani, dupa ce pt. anumite persoane a facut dijungerea ... (vezi toată discuția)
Abuz. Gabriel1999 Gabriel1999 Salutare , am un unchii obisnuieste sa consume alcool , intr-o seara s-a dus la un local/pizzerie , a inceput sa se i-a la cearta cu un alt individ ( iesit din ... (vezi toată discuția)