Salutare , am un unchii obisnuieste sa consume alcool , intr-o seara s-a dus la un local/pizzerie , a inceput sa se i-a la cearta cu un alt individ ( iesit din inchisoare ) din cate am inteles s-au batut patronul a chemat politia , unchiul meu a fost amendat dupa ce ar fi injurat unul dintre politisti si pentru ca s-a batut celalat individ nu a primit nimic . Unchiul meu a fost dus la sectie nu a vrut sa semneze procesul verbal asa ca unul dintre politisti a pus o placa de lemn sau ceva de genu si a inceput sa-l loveasca in diferite locuri pana a semnat procesul mentionez ca i-a fost luat telefonul si dreptul de a suna avocat/persoana care l-ar putea ajuta, a fost la doctor a scos certificatu medico-legal s-a constatat ca a fost lovit in repetate randuri cu/pe diferite obiecte ce poate sa faca mai departe ? Daca se constata ca este adevarat si a fost agresat cum va fi sanctionat ? Dar colegul lui care a stat si s-a uitat ? (Am 16 ani si vreau sa il ajut sa se faca dreptate ) . Multumesc sper sa luati in serios problema mea . *Nu am stiut in care categorie sa pun pe forum*
De ajutor ar fi și sesizarea Direcţiei Control Intern din cadrul I.G.P.R. - detalii aici: [ link extern ]
pentru cercetarea faptelor cu caracter penal comise de poliţiştii care nu au calitatea de organ de cercetare al poliţiei judiciare
Eu zic ca spitalul unde a fost examinat sau cei de la INML au sesizat cu siguranta politia, daca acesta a declarat ca a fost victima agresiunilor politistilor.