De obicei organele de anchete politisti judiciare/procurori sau chiar judecatori mai primesc amenintari? macar una, doua trei pe an, sau le este frica infractorilor de ei? De obicei sunt amenintati de parti vatamae carora nu le fac dreptate sau de catre infractori?
Adica nu au curaj infractorii sau cei carora nu li se face dreptate. Sa ii mai ameninta? Sau ma rog cel putin infractorii mici sau mai mari, care sunt infractori de meserie (traiesc doar din asta), cei lipsiti de scoala,etc?
Stiu ca celor de la ordine publica li se mai intampla, si ca unii se mai impaca pt. bani cu aia car erau "nervosi" de la alcool cu o zi inainte. Dar celor de la judiciar? Sau procurorilor/judecatorilor?
cam cat de "amenintata" se poate simti o persoana care are permis de port arma din momentul in care e numita in functie (procuror/judecator) si cu pixul ei iti poate face probleme mari?trebuie sa fii ultimul batut in cap de pe planeta asta sa incerci sa intimidezi un procuror/judecator sau politist de la judiciar :) Ca,in exercitarea atributiilor de serviciu ce le au ,mai gafeaza ,atunci da poti merge dar sa vb cu ei si sa obtii o chestie ce in mod normal nu ai putea (dar care este LEGALA atentie),e total altceva:) DAR , "las ma ca te prind io", "sa vezi ce iti fac" , etc ....->sunt expresii ce le starnesc rasul
Amenintati de camatari
ASUL28
Buna ziua,
as vrea sa va expun urmatorul caz: parintii mei cu care locuiesc in aceeasi casa eu,nevasta si 2copii s-au imprumutat de la camatari in urma cu 1 ... (vezi toată discuția)
Insulta vs ultraj
Tarzan2012
Citind prin codul penal, am constatat ca insulta nu mai este infracțiune conform noii legislații penale, insa ultrajul este prevazut la art.257 C.P.
Art. ... (vezi toată discuția)