avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare - incidenta asupra organelor de anchete
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare - incidenta asupra organelor de anchete

De obicei organele de anchete politisti judiciare/procurori sau chiar judecatori mai primesc amenintari? macar una, doua trei pe an, sau le este frica infractorilor de ei? De obicei sunt amenintati de parti vatamae carora nu le fac dreptate sau de catre infractori?

Doar curios
Cel mai recent răspuns: Cezar9 , utilizator 19:10, 8 Martie 2013
Sunt hoti, oameni disperati...etc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintati de camatari ASUL28 ASUL28 Buna ziua, as vrea sa va expun urmatorul caz: parintii mei cu care locuiesc in aceeasi casa eu,nevasta si 2copii s-au imprumutat de la camatari in urma cu 1 ... (vezi toată discuția)
Politistii sunt batuti, dar magistratii nu. de ce? satir satir Cred ca saptamanal, daca nu la doua saptamani apare in presa din Romania un caz de ultraj, unde efectiv politistii sunt umiliti/batuti mar de catre niste ... (vezi toată discuția)
Insulta vs ultraj Tarzan2012 Tarzan2012 Citind prin codul penal, am constatat ca insulta nu mai este infracțiune conform noii legislații penale, insa ultrajul este prevazut la art.257 C.P. Art. ... (vezi toată discuția)