avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se schimba CIF-ul cand se schimba sediul social?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se schimba CIF-ul cand se schimba sediul social?

O firma platitoare de TVA cu 3 salariati isi schimba sediul social din sect 6 in sect 1 si deschide un punct de lucru in sect 2.
1.CIF-ul ramane acelasi sau se schimba?
2.Ce declaratii trebuie sa depuna la cele 3 administratii de sector,050 la sect 1 si declaratia pt.punct de lucru la sect 2?
3.Se muta dosarul fiscal din sect 6 in sect 1?Cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: carmenbn , utilizator 09:38, 10 Septembrie 2013
CIF-ul nu se schimba pana la radierea societatii din evidentele registrului comertului.
La sediul social se depun toate declaratiile.
Nu mi-e clar unde depun 050,am gasit pe net varianta in care o depun la AF unde e vechiul sediu social,dar si varianta in care o depun la noul sediu social.Cum e corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactivarea activitatii firmei danapascu01 danapascu01 Am urmatoarea situatie: am avut activitatea firmei suspendata pentru o perioada de 3 ani si acum incerc sa o reactivez. Firma a avut sediul social in sectorul ... (vezi toată discuția)
Declaratie 050- firma noua Noma Noma Buna ziua, Am infiintat o firma la inceputul anului curent, iar acum cateva zile primesc o scrisoare de la ANAF, ca trebuie sa depun urgent declaratia 050, ... (vezi toată discuția)
Schimbarea sediului fifi58 fifi58 firma platitor de tva, cu cifra de afacere pe anul 2016 deja peste plafonul de 100000 euro , cu toate impozitele platite la zi intentioneaza sa schimbe sediul ... (vezi toată discuția)