avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratie 050- firma noua
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratie 050- firma noua

Buna ziua,

Am infiintat o firma la inceputul anului curent, iar acum cateva zile primesc o scrisoare de la ANAF, ca trebuie sa depun urgent declaratia 050, ca "urmare a inregistrarii sediului social al societatii dvs". Am fost la ANAF, dar functionara de acolo a zis ca nu stie despre ce este vorba, dar sa ma intorc cu formularul 050 completat.

Intrebarea mea este: aceasta declaratie nu se depune numai la schimbarea sediului social? Exista vreo reglementare in acest sens?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Noma , utilizator 09:59, 24 Martie 2014
Stiti vorba : "Mare ti-e gradina si mereu sari prosti in ea "
D 50 se depune la schimbare sediu.
Dar..... din cauza unori erori la reg comertului,( nu dau vina doar pe ei, mai e si sitemul care da gres) anumite firme sunde declarate in alt sector-judet. Registrul repara imediat eroarea, dar datele se transmit la anaf ( si cele vechi eronate si cele noi)
Anaful vede problema dar ... tot trimite notificare. Ei au baza ca ca ati avut firma undeva si apoi s a mutat !!! Deci trebuie...D 050......
Cautati pe site ul registrului daca nu apare ceva de genul..
Multumesc, ma gandeam ca-i vreo eroare de la ei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare certificat de inregistrare in scopuri de tva Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O soc.platitoare de tva si-a mutat sediul social intr-un alt sector-iunie 2012. Administratorul nu a fost sa-si anuleze si ridice noul certificat de ... (vezi toată discuția)
Actualizare sediu ong nonprofit 111cris1 111cris1 La infiintarea unui ONG nonprofit (fundatie) a fost stabilit si declarat in sectorul 1 un sediu social si domiciliu fiscal fiind eliberat un certificat de ... (vezi toată discuția)
Se schimba cif-ul cand se schimba sediul social? carmenbn carmenbn O firma platitoare de TVA cu 3 salariati isi schimba sediul social din sect 6 in sect 1 si deschide un punct de lucru in sect 2. 1.CIF-ul ramane acelasi sau ... (vezi toată discuția)