Am infiintat o firma la inceputul anului curent, iar acum cateva zile primesc o scrisoare de la ANAF, ca trebuie sa depun urgent declaratia 050, ca "urmare a inregistrarii sediului social al societatii dvs". Am fost la ANAF, dar functionara de acolo a zis ca nu stie despre ce este vorba, dar sa ma intorc cu formularul 050 completat.
Intrebarea mea este: aceasta declaratie nu se depune numai la schimbarea sediului social? Exista vreo reglementare in acest sens?
Multumesc
Stiti vorba : "Mare ti-e gradina si mereu sari prosti in ea "
D 50 se depune la schimbare sediu.
Dar..... din cauza unori erori la reg comertului,( nu dau vina doar pe ei, mai e si sitemul care da gres) anumite firme sunde declarate in alt sector-judet. Registrul repara imediat eroarea, dar datele se transmit la anaf ( si cele vechi eronate si cele noi)
Anaful vede problema dar ... tot trimite notificare. Ei au baza ca ca ati avut firma undeva si apoi s a mutat !!! Deci trebuie...D 050......
Cautati pe site ul registrului daca nu apare ceva de genul..
Schimbare sediu social
lidiao
S-a schimbat sediul firmei din 2012 la reg.comert, dar nu s-a depus formular 050 la Anaf, astazi s-a aflat in urma scoaterii cert.constatator ca sediul e pe ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.