avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare autorizare firma luminoasa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare autorizare firma luminoasa

Buna ziua!
As avea nevoie de ajutorul dvs. Ce acte sunt necesare pt a autoriza o firma luminoasa a unui magazin ce are inchiriat spatiul intr-un spatiu comercial? si Unde trebuie inregistrata firma luminoasa?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: BiancaTudose , utilizator 22:21, 9 Septembrie 2013
Va sfatuiesc sa mergeti la primarie- directia de urbanism si sa va interesati daca trebuie sa obtineti sau nu certificatul de urbanism si autorizatia de construire pentru firma luminoasa deoarece spuneti ca magazinul dvs se afla intr-un complex comercial si potrivit Codului fiscal, art 272, alin (3):
(3) Taxa pentru afişaj în scop de reclamă şi publicitate nu se datorează pentru afişele, panourile sau alte mijloace de reclamă şi publicitate amplasate în interiorul clădirilor.

[ link extern ]

Trebuie sa consultati si Hotararea Consiliului Local privind regulamentul de organizare, autorizare si amplasare a mijloacelor de publicitate.
Cititi si acest topic :
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2013
carmen01011958, moderator
Multumesc de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie firma luminoasa mircea voicu mircea voicu Ma intereseaza sa stiu daca pentru amplasarea unei firme luminoase in interiorul unui complex comercial necesita autorizatie de constructie si daca da in baza ... (vezi toată discuția)
Caseta publicitara luminoasa aprobare primarie vasile15 vasile15 Buna seara!Am o caseta publicitara luminoasa si doresc sa o pun in exterior pentru a-mi face reclama la propriul magazin..problema e ca de la primarie mi s-a ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru reclama si publicitate View View In baza art. 271 din Legea nr. 571 din 22 decembrie 2003 societatiile au obligatia de a depune declaratie fiscala pentru taxa de afisaj. Intrebarea mea este o ... (vezi toată discuția)