avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Caseta publicitara luminoasa aprobare primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Caseta publicitara luminoasa aprobare primarie

Buna seara!Am o caseta publicitara luminoasa si doresc sa o pun in exterior pentru a-mi face reclama la propriul magazin..problema e ca de la primarie mi s-a spus ca dureaza aprox 2 luni pentru aprobare..asa ca eu m-am gandit sa fac urmatoarea miscare...sa pun caseta luminoasa in geam pe interior...o sa bata catre exterior dar ea o sa fie plasata pe interior dincolo de geam...ca sa nu o scot in exterior fara aprobare...eu ma gandesc ca ar fi legal..odata ce caseta o lipesc de geam pe interior..ea nu se mai afla in exterior..asadar..asi putea fenta cele 2 luni pana obtin aprobarea...ce ziceti?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:53, 15 Ianuarie 2015
Este posibil. Conform Codului fiscal, art.272, alin 3:
(3) Taxa pentru afişaj în scop de reclamă şi publicitate nu se datorează pentru afişele, panourile sau alte mijloace de reclamă şi publicitate amplasate în interiorul clădirilor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie firma luminoasa mircea voicu mircea voicu Ma intereseaza sa stiu daca pentru amplasarea unei firme luminoase in interiorul unui complex comercial necesita autorizatie de constructie si daca da in baza ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru afisaj interior? ileana madalina ileana madalina Buna ziua! Am infiintat de curand un cabinet medical individual stomatologic si as dori sa montez un panou publicitar. Pentru cele situate pe peretele ... (vezi toată discuția)
Acte necesare autorizare firma luminoasa BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! As avea nevoie de ajutorul dvs. Ce acte sunt necesare pt a autoriza o firma luminoasa a unui magazin ce are inchiriat spatiul intr-un spatiu ... (vezi toată discuția)