avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclama pe bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclama pe bloc

Buna ziua,

din 2006 sunt proprietarul unui apartament care are montata o reclama luminoasa pe partea exterioara a balconului. Administratorii imobilului spun ca nu cunosc nimic despre procedura de instalare si nici conditiile legislative in care a fost montata acea reclama.
Mi ar fi de folos sa mi comunicati care sunt documentele necesare societatii pentru a obtine acordul institutiilor abilitate in vederea instalarii reclamei.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: pisssssi , utilizator 20:05, 23 Martie 2009
@pissssi Retineti conditia esentiala "cu acordul proprietarilor direct afectati" . Beneficiile intra in contul asociatiei , d-voastra beneficiind doar de "disconfort". Cu alte cuvinte "unii cu folosul, altii cu ponosul". Comunicati in scris presedintelui, comitetului executiv faptul ca va veti adresa instantei de judecata privind instalarea ilegala a reclamei.
Succes!
tks pt raspunsuri. As prefera totusi sa ma adresez firmei implicate, astfel incat sa nu i deranjez pe stimabilii responsabili de bloc(admin+ presedinte).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radioamator la bloc scdalivada scdalivada Va rog sa-mi spuneti daca exista o baza legala pentru ca un radioamator(nu stiu daca este autorizat sau nu) sa amplaseze o antena improvizata pe peretele unui ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru firma instalata pe un perete exterior al unui locatar cristina_71 cristina_71 Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru firma instalata pe un perete exterior al apartamentului se plateste / incaseaza taxa, si de catre cine. Daca exista si ... (vezi toată discuția)
Acordul proprietarilor pt mansardare la bloc, 50% +1 ? otudp otudp a intrat in vigoare vreo lege prin care o asociatie de proprietari poate lua decizii doar cu acordul a jumatate plus unu dintre proprietari? de ex dacA VREM ... (vezi toată discuția)